YES, je gaat trouwen! Een moment dat je nooit meer wilt vergeten. Hoe fijn is het om dit moment goed vast te leggen door middel van een bruidsfotografie shoot! Weet je niet exact wat voor shoot jij wilt? Laat je inspireren door deze blog!

Jouw silhouet in de avondzon

Een bruiloft is al een magisch moment op zich. Je kunt een prachtige achtergrond creëren tijdens de ondergaande zon. Laat de magie spreken in een unieke bruidsfoto. Houdt hier wel rekening met de Golden Hour. Dit wordt ook wel het magische uur genoemd en staat voor het eerste en laatste uur zonlicht van de dag. Dit licht heeft zijn eigen speciale kwaliteit en zorgt voor bijzondere foto’s.

Uitzonderlijke kleuren in het bos

Een andere mooie plek om fantastische bruidsfoto’s te maken is in het bos. De kleuren van jouw boeket in combinatie met de warme kleuren van het bos. Dit zorgt voor een unieke combinatie.

Origineel?

Er zijn al talloze shoots gehouden. Hoe maak jij die van jou eigen? Dit kan op verschillende manieren. Geef je bruiloft een thema of bepaald onderwerp. Dit kun je uitvoeren in de dresscode, bijvoorbeeld een soort sprookje. Of maak gebruik van verschillende attributen, zoals een bellenblaas. Op deze manier creëer je de meest originele foto’s.

Bruidsreportage

Combineren

De perfecte combinatie voor je trouwboek? Spontane én geposeerde foto’s! Dit krijg je door een fotograaf in te huren voor zowel de bruidsfotografie als het trouwfeest. Niet iedereen is altijd aanwezig overdag, maar vaak wel op het trouwfeest. Zo krijg je iedereen die op jouw trouwdag aanwezig zijn in beeld. Overdag geposeerd en ’s avonds lekker spontaan een feestje vieren!