Het blijft uniek: een bruiloft van voor tot achter plannen. Al eens nagedacht over hoe de bruidsfotografie eruit komt te zien? We zijn eerder geïnspireerd door verschillende bruidsshoots, lees deze blog hier. In deel II vertellen we alles over hoe zo’n shoot nu in zijn werk gaat. Lees je mee? 

In de picture

Het is belangrijk dat jullie als bruidspaar helemaal in de picture staan op jullie trouwdag. Een trouwreportage blijft een tastbare herinnering van jullie huwelijk. Het woord reportage zegt het al: een verslag van jullie belangrijkste dag. De match tussen jullie en de bruidsfotograaf is dan ook erg belangrijk. Daarom werk ik altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kiezen we voor één of twee locaties waar de romantische bruidsshoot plaatsvindt.

De bruidsshoot

De locaties zijn afgesproken, maar hoe nu verder? Een shoot kan op vele manieren ingevuld worden. Vergeet niet dat jullie wensen voorop staan. Hoe denken jullie erover om de shoot op te leuken met verschillende accessoires? Bijvoorbeeld een bellenblaas, ballonnen, een paraplu of misschien wel een krijtbord. Tip: er zijn Wolkie Talkie tripwolkjes te koop waar een tekst op geschreven kan worden. Je kunt het zo gek niet bedenken. P. S. deze kunnen ook gebruikt worden op het trouwfeest.

Het trouwfeest

Als afsluiter is er het trouwfeest. Jullie vrienden en familie vieren samen dat jullie getrouwd zijn. Hier horen natuurlijk knallende foto’s bij! De openingsdans wil je vanzelfsprekend vastgelegd hebben. Dankzij de foto’s van deze avond zal je het trouwfeest opnieuw herbeleven.

Benieuwd hoe we jouw bruiloft kunnen weergeven in beeld? Lees hier verder of stuur een mailtje.