Wil jij ook goed voorbereid jullie huwelijksdag in gaan? Lees dan verder!

Draaiboek?

Wat is een draaiboek eigenlijk? Een draaiboek is een document waarin gedetailleerd wordt omschreven welke taken uitgevoerd dienen te worden en rond welke tijd. Dit geeft duidelijkheid voor alle mensen die achter de schermen betrokken zijn bij jullie huwelijksdag. Neem nou bijvoorbeeld de ceremoniemeester, de locatie of fotograaf.

Wat word hier allemaal in aangegeven

Belangrijk is om hier de tijden dat iedereen aanwezig moet zijn of wanneer jullie van een locatie vertrekken of aankomen in aan te geven. Tevens is het handig om hier ook de namen, adressen en telefoonnummers in te vermelden. Want zeg nou zelf, het zou vervelend zijn als je kapster niet weet waar ze moet zijn en ze je niet kan bereiken.

De kans om jullie dag vlekkeloos te laten verlopen

Doormiddel van het draaiboek, zal iedereen weten wat er van hem of haar word verwacht. Mocht er toch iets mis gaan dan kan er snel gehandeld worden. Wij nemen altijd een kopie van het draaiboek mee. Zo kan onze assistent snel van locatie naar locatie rijden en kan zij ons op de hoogte houden van de tijd. Je wil natuurlijk door een te lange fotoshoot niet te laat komen op je eigen ceremonie.

Lijst met de wensen betreffende familie foto’s 

Het kan zijn dat je niet iedereen op de foto wilt hebben of dat er wensen zijn betreffende welke mensen er naast elkaar dienen te staan. Ook deze wensen zetten wij in het draaiboek. Zo hebben wij weleens gehad dat een opa en oma gescheiden waren en deze absoluut niet naast elkaar konden staan. Omdat dit van te voren goed kenbaar was gemaakt, ontstond er geen gênant moment op de dag zelf.

Voorbeelden van foto’s

Tijdens ons kennismakingsgesprek vragen wij jullie wat jullie wensen zijn betreffende jullie bruidsfotografie. Iedereen houdt van een andere manier om vastgelegd te worden. De één houd van de traditionele fotografie en een ander houd er van om spontaan vastgelegd te worden. Deze wensen met eventueel voorbeeldfoto’s, houden wij tevens bij de hand zodat jullie exact de foto’s krijgen die jullie graag willen.

Meer weten over het maken van een draaiboek of kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op!