Videografie

Johnny Messak

We make you look good

Mijn drijfveer..

 Het vak fotografie heeft mij altijd geïnteresseerd. Mijn nieuwsgierigheid werd met de jaren alleen maar groter. Het werd tijd om een digitale camera aan te schaffen! Maandenlang heb ik me verdiept in fotografie. Van talloze fotoshoots in mijn eigen omgeving tot het lezen van vakbladen en boeken. Inmiddels is mijn kennis en ervaring zo verruimd, dat ik me heb ingeschreven als ZZP’er. Tijd voor het echte werk. Na enige tijd merkte ik toch dat ik iets miste en na enkele video opdrachten, wist ik wat het was. Videografie, hier lag echt mijn passie!

Wat mij gelukkig maakt..

Videografie maakt emoties los. Dat ik hier een aandeel in mag hebben, is een van de mooiste privileges van het vak. Bovendien geeft het mij de vrijheid om creatief te mogen zijn. Er zijn geen grenzen, niets is fout als je er zelf maar achter staat.

Waarom Videografie voor mij een bijzonder vak is..

Elke opdracht is anders en dat maakt Videografie zo bijzonder. De ene dag sta ik op een trouwlocatie de mooiste dag uit iemands leven vast te leggen. De andere dag maak ik prachtige films van pasgeboren baby’s. Het contact met de klant, samenwerken aan een krachtig beeld om uiteindelijk een glimlach op een gezicht te zien verschijnen, maakt videografie voor mij tot het mooiste vak in deze wereld. Door mijn enthousiasme en creativiteit te bundelen kom ik bij elke gelegenheid dan ook tot een fraai resultaat.

“Bij elke shoot probeer ik de essentie van het moment vast te leggen”.

 

 

Videografie

Portfolio

Meer weten of boeken

Neem contact met ons op
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google